мабыць

мабыць, я хачу каб усе занесла жоўтым лісцем.
мабыць, я хачу каб ліў асенні дождж у акно.
мабыць, так нічога і не змянілася.
мабыць, проста сталі мы дарослыя даўно.

мабыць, ты кахаеш восень, а яна жадае лета.
мабыць, ты чакаеш новы год - а яна не любіць больш зімы.
мабыць, вам ніколі ўжо не быць шчаслівымі, як тым летам.
мабыць, пазабылася ўсе гэта назаўжды.

мабыць, ты дурны, але таксама и яна дурная.
мабыць, вы проста не знайшлі, тых, вам патрэбных, слоў.
мабыць, і яна стала другая (змяніўся і таксама ты).
мабыць, ты разгадаць яе не смог.

мабыць, будзе ўсе нашмат лепей хутка.
мабыць, кожны, будзе твой шчаслівы дзень.
мабыць, не, не мабыць - бузде і зіма, і лета, і вясна, і восень.
мабыць, трэба, як заўседы, проста жыць далей.


Рецензии