Вин обицяв прийти укр

Він обіцяв прийти, як білий сніг
Весь зникне у струмках дзвінкому співі,
Подарувати їй безмежне щастя
І втілити в життя всі її мрії.

Уже давно струмочки віддзвеніли,
Земля убралася в яскраві квіти,
Весна тихенько в далі відійшла,
Запанувало всюди соковите літо.

А він не йде. Чомусь він зволікає,
І ось вже на порозі жовта осінь…
Але вона усе його чекає,
Хоча зима вже срібло кинула в волосся…
2010


Рецензии