one love

В цьому житті я , як кажуть , forever alone
доки не відпустиш моє серце з долонь
скажи, ти так робиш навмисно?
мені в твоїх руках давно стало тісно

я вже майже летіла у небо
хотіла за хмари сховатись
і тихо так, тихо
від щастя сміятись


Рецензии