Трёхсвечник

Рыгор Ситница

Трёхсвечник

Судьба – то под горку, то с горки,
А путь караулит страх...
Но горькой нежностью светят
Три звезды для исповеди:
Мама,
Папа,
Сестра.
Тризвёздно, триясно, трисвечно.
И ныне.
И присно.
И вечно.

---ОРИГИНАЛ---

Рыгор Сітніца

Трысьвечнік

А лёс – то пад горку, то з горкі,
А шлях падпільноўвае страх...
Ды сьвецяць пяшчотаю горкай
Мне тры спавядальныя зоркі:
 Мама.
 Тата.
 Сястра.
Трызорна, трыясна, трысьвечна.
 І сёньня.
 І прысна.
 І вечна.


Рецензии