Чому?

Чому,коли забьєшься-
Кров тече рікою?
Чому,коли знайдеться той,
Хто хоче буть с тобою-
не хочеш ти!?
Кричиш и плачеш,
немов для тебе він щось значить?
Немов дитя!
Чому весь світ вкриває чорною хустиной
Холодна ніч?
Чому все так?
Чому багато запитань
Залишаться на завжди тьмою?
Чому не вірю я в кохання?
Чому не маю я бажання
Повірить в те,що це існує?
Чому душа моя сумує?
Чому я  в ритм дощу не плачу?
Чому брехня багато значить у цьому світі?
Чому ростуть жорстокі діти?..
Чому все так? Не знаю я!
Не знаю відповідь на це!
І це лякає,бьє у сердце...
Можливо,що колись знайдеться
Людина,що на все це відповість,
І зникне з світу уся злість!
І буде сонце завжди в небі.
Брехні не буде!Що ще треба?
І знов питання!..
Втомилася я від незнання!!!


Рецензии
Ой, Оленька! Счастья и мира вам!!!!!

Зофья Поплавская2   15.03.2017 01:34     Заявить о нарушении