Найкращий пл1д

Так хочу в рідну церкву, в Чигирин,
Щоб разом з сестрами і усіма братами
Віддати щиру дяку в Свято Жнив
Тому, Хто все створив й керує нами.

Вже осінь золотіє навкруги
І зібране все збіжжя у комори...
Отак колись всі зібрані і ми
Будемо Богом вічним разом вгору,

В Єрусалим Небесний, в вічний рай,
Творцю щоб вічну славу воздавати.
Народе мій, вся Україно, знай-
Потрібно лише Богу поклонятись!

Немає щастя, радості нема,
Немає миру, спокою у серці,
Якщо не маєш в серці ти Христа,
Хотя б твоїм був навіть цілий Всесвіт.

У День оцей подяки відчини
Своє ти серце Пресвятому Сину-
Вічне життя, спасіння ти прийми,
Яке дарує лиш Христос єдиний.

Найкращий плід у нашому житті -
Це наше перед Богом покаяння.
Вже настають останні земні дні
І може бути заклик цей останній.

Тож не вагайся, стань перед Творцем
І визнай себе грішним, бо від Бога
Не заховати серце і лице.
Бог вирівня усі криві дороги.


Рецензии