А мы тут рачкуйим прамо

Да-да! Бо помочНиков шмат!
От зарэ шэно позавТракал
Гэтой ваш ТраКайл. -

Шо-то Вин тут Говорэ.
Якый я вам тут Трах Кайл. Кайлом, што ль, я прамо в штольни вш вшив ГАЙняйм? -

Ах, Божэ!
ЕК гэто добрэ,
Колы ны
ТоБи ны бильМА Й а ны на заборах, а ны в сенТякБрак! -

Да, ну. Я во бызБожНик. Никон, шо ныц Хрыста й а й ны й ноччу, Х, ны й прыйМАЙ-К.
Вот Вин
Са й мной ий Говорыть
Пра Эызьнь ЗылызНяка В.

Кавкнув Ж
Я Ж шося й дойБрэ й з дойОнКый всих трыста баб Ш.

В нас любязь монах!

Как жа, Х, мни да Кайлас.
Кай Ласавцав здыржы нас, пранц.
Трах! морда свята вш?! А ну! А ну до шызарнь! Иш ты! Зарос до попа й!..

Да й вот: дуБ ваш фпаф Ш.


Рецензии