Тво оч

Тільки твої очі як безкрайнє небо
Дивлюсь у них і більше нічого нетреба
Не можу відірватись ні на мить
Бо серденько аж тремтить
Тільки твої очі сяють як зорі
У них безмежне море
В якому можна потонути
Тебе згадати себе забути
Та коли дивлюсь у милі оченята
Забуваюсь як себе звати
Такі вони чарівні
Оченята твої


Рецензии