Кохання 5

Я кохаю тебе
Серце Мене не підведе
Ти завжди красива
Весела й щаслива
Є такі дні
Що ти задаси питання мені
Я дуже зрадію
Від щастя неначе зомлію
Я бачу щоночі тебе в сні
Ти чудова ти прекрасна ти подобаєшся мені
Сняться мені щоночі
Твої прекрасні очі
Я прокинуся зрання
Побачу на фото своє кохання
Коли тебе немає
Мене це вбиває
Без тебе я не можу
Кручусь верчусь тривожусь
Я давно тебе знаю
Ти мені сподобалась і я тебе кохаю
Я буду тільки тебе кохати
На взаємну любов чекати
Ми проходимо різні тривоги
Ми разом ідемо до перемоги
Ти моє кохання
Найпрекрасніше бажання
Ти як найпрекрасніша квітка
Це в коханні найголовніша замітка
Ти прекрасна як весна
Знай ти не одна
З тобою я
І любов моя
Я тебе кохаю
І ти можливо це знаєш
Я скажу будь кому які слова


Рецензии