Кохання 4

Перший раз неначе знов
До мене прийшла моя любов
Кохати тебе це моя воля
І ти моя доля
Ти така ніжна
Сподіваюсь ти не заміжня
Ти даси в коханні ще один шанс
Неначе аванс
Я кохатиму тебе надалі
Як на дорозі як на магістралі
З тобою балакаю
Це вже ознака
Що ти не гадаєш
Чи мене кохаєш
В мене з тобою спільні риси
Серце як на нитці виси
Воно б'ється
З грудей рветься
Я своє кохання не приховує
І свої мрії не заковую
Моя мета
Не розставатись з тобою літа
Сняться мені сни
Тільки нікуди не йди
В моєму серці завжди тривога
Ти для моїх думок як допомога
Твої очі сяють
І всі це знають
Всі повсюди
І не тільки люди
Твоїми очима
Можна милуватись годину


Рецензии