Кохання 3

Я Саня Красний
Без тебе я такий нещасний
Але ти могла б мене врятувати
Зустрітись зі мною порозмовляти
Я хотів би твоє кохання мати
І під серцем твоє ім'я тримати
Все неможливе можливо
Твоє кохання було б для мене диво
Про твої почуття я знаю
Моє кохання теж немає краю
Ти для мене завжди помітна
А зі мною ти недуже привітна
Ти красою повита
Швидка й несамовита
Ти духмяна квітка
В пору влітку
Заради тебе моя мила
Пройду не першу ай десяту милю
Я спробую можливо твоє кохання завоюю
Тебе я ніколи не забуду


Рецензии