Кохання 2

Твої тільки брови
Варті довгої розмови
Очі казкові
Палають від любові
Тебе непросто я люблю
Я тобою живу
Кохання прозоре ясне
Воно незгасне
На тебе чекаю
У сні я орел і я літаю
У сні тебе на портреті малюю
Потім уявляю що цілую
Різноманітні фарби
Не брешу а йду до правди
До справедливої мети
Буду прямо іти
Сьогодні і наступний день
Я ще нестарий як пень
Тому я ще на багато здатний
До спілкування завжди придатний
Я спокійний
Величезний мрійник
Я багато мрію
І деякі речі я абсолютно не розумію
Може мене ніхто не цінує
Але ти мене палко цілуєш
Мені це надзвичайно приємно
Так ніжно заспокоює нерви
Ти кохання богиня
Ти для мене єдина
З тобою поряд
Я не відчуваю холод
Твої тендітні руки
Не приведуть нас до розлуки
Дотик рук
В мене викликає прискорений серця стук
Ніколи не плач не пускай сльози солоні
Мені приємно чути твій голос в телефоні
Твої рум'яні щічки
Навіть кумедні трішки
Свище вітер в полі
Я шукаю чим дякувати долі
Твого голосу я не чую
Без тебе я нудьгую
Коли я тебе побачу запитаю як справи
А ти скажеш життя просто SUPER яскраве
Комплімент це приємне слово
Яке тобі потрібно сказати необхідно обов’язково
Інколи сумно я зітхаю
Трішки подумати завмираю
Сум важко здолати
Щоб серце зігріти потрібно кохати
Це необхідно треба
Бо це є єдина моя проблема
Ти моя зірка ясна
Ніколи не згаснеш
Будеш яскраво горіти
Та будеш мені говорити
Що ти мене кохаєш
Від любові палаєш
Скажеш приємні слова
А сама подумаєш я не твоя
Може це неправда
Але ти точно хочеш в небо гайда
Тобі дуже треба
Ти хочеш в небо
Не маю нічого проти
В кожного багато справ та роботи
Але це дрібниці
Ти дуже ніжна як аромат кориці
Не залишиш мене на самоті
Без мене тобі буде сумно одній
Але ти знайдеш чим себе зайняти
Тобі легко буде сум здолати
Наприклад поніжитися в ліжку
Можеш попестити кішку
Не будеш сумувати без мене
В цьому немає потреби
Не втрачай жодної хвилини не марнуй
Розважайся не сумуй
Все ніби просто
Але скільки у світі ще зла й корости
Світ добрий і жорсткий
Його не змінити він такий
Зло не побороти
Воно буде завжди відкриє будь які ворота
А з добром щастя і турбота
Згине від тебе будь яка нудота
Краще бути людиною доброю
Уникати зло і бути хороброю
Я не герой
Але за тебе буду стояти горою


Рецензии