А мы вам рысуем дачу

А мы вам хатим сказать.
А мыта ци ваша карыта.
Ах-ах! Дайця нам пажраць!

А Даша сцихи ци пися.
А Олька? Да на фига й!
Мы гондэ гробымся прамо ж, от бач на шуляка!

А жаба ци ёсця в Васи взь.
А мышка? Наверняка ш
Вин-та всекда бес ашыпак
Говорыць, как вси зь лицьвина.

А шо ж то о гондэ зном от.
Да ек то о ьтак чытать.
Да на фик нам мова наша!
От дай мни липш цюкру, Гад.

А ВерШык-та самый лейПсый.
От ьачышь: ныМА Й БаЧКа вш.
Ну, светяца Ш букВыны в бейСый на всих клавикШак вжа Ж. И всэ тута й выдно Ш О нам П
ПисМениКам нь.


Рецензии