Що так любо стало нам?

Що так любо стало нам?
- То всміхнулась Маріам!
Очі волошкові,
Кісоньки шовкові,
Платтячко гарненьке
Підібрала ненька...
Тут є і сестричка,
Хоч і невеличка,
Та порядок знає -
Вголос розмовляє,
Щоб усі почули,
Що вона бажає.
Рідні всі їх люблять.
Іграшки купують,
Баба Галя завжди
Має, що куштують...
Маріам радіє, бо уже їй п'ять...
Нумо, Соломіє, сестру доганять!
Хай Рука Господня вас завжди веде,
Тата й маму слухайте -
Добрим шлях будЕ!


Рецензии
На это произведение написано 10 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.