Повiдь

Повідь сповідальна. Акварелі
Бистрокрилі.
Графіка полів.
                І до неба низько, як до стелі,
                Й дна не видно, начебто у слів.

Все скажу. А там вже розберуться
Краще, аніж тут,
Де глиб-крутіж,
                Де на стругах пропливають руси
                І бере художник в руки — ніж.

Акварелі й графіку шматує,
Серце й душу
Крає — як свої.
                Голизна дерев... Ріка лютує.
                Наче щось від неї я втаїв...


Рецензии