Пречиста бджола впала у рiчковий крутiж...

* * *

Пречиста бджола впала у річковий крутіж
Ти підняв її на весло
Порятував

А гнойову муху
Оминув

Отак і Він учинить із тобою
При тому боці

Ти збирав не мед Його премудрості
А тільки пив
                із найсолодшої рани


Рецензии