В тобi бринить волова жила...

* * *

В тобі бринить волова жила
І ти відчуваєш тягар музики
І метелик стає плугом
І дрібні цвяшки дощу
Перетворюються на борону
А та — на важкі грати

І ось ти розумієш що це справді музика
Бо женці в полі жнуть не пшеницю а стріли
І покарання за всіх
Повинен відбувати саме ти —
Ні в чому не винний
                злочинець


Рецензии