Итак, пора П спаты П

А птицы ныц сплят!
Да пошлы П фси ф хату й туйКу Сь слаМАЙ П!

МАЙ в Василя.
Вин спайМав спайк лякГукШахт!

Так ша вы но нахПлюйТайть:
Завтла й паказм.
ЕК хромка кавк
Самаво ль Васька.

А пака ша ЕбЛычкав наць:

Ну, шо там? Ны й бачш?
Е Ж ий пориг в сатанят: пасы липш Бычка вш!
Пока цила башка.

А то тут гондэ й доска Ж
СтруЖана,
Як ий ф Жанк
Дэся там.


Рецензии