Детство

Веселе дєтство в нас було
Ми виросли на фільмах Саші.
Куміром був Жан Клод Ван Дам
І кушали багато каші.
Летять кудись оті роки
Нові думки і перспектіви.
Та й думаю де нашкребти
Тих 200 тисяч на квартіру.
Аня сказала шо послушний
А хтось сказав шо я пошляк.
Хотілося б Вам повідомить
Шо це брехня і це не так)
Хотя зачем казать про мене
Якшо не знаєте хто я.
Я лиш студент на 3 курсі
А тєхнікум - моя сім'я.


Рецензии