Львiрш

Навчуся любити тебе в позапросторі
з ароматом кави
і
вишиванками,
читанням карт
і
блуканням назвами,
походом по месам недільними ранками,
музикантами площ
і
театрами тихими,
трамвайними коліями
й
туризмом,
Високим Замком
і
Личаківкою,
шлюбом еклектики
з постмодернізмом.

Навчуся любити тебе в позачассі
з Чорноволом, левами
і
Данилом,
розпутним Мазохом,
живими скульптурами,
соборним ладаном із кадила,
нічними фонтанами
і
поетами...

Вавилон культур, релігій
і
слів,
ти береш у полон,
ти п'яниш,
лиш повітрям,
місто кави й бруківки,
кольоровий
мій Львів...

16.09.12
потяг Львів-Харків


Рецензии
Работала Во Львове-красивый город!Особенно мне понравился музей под открытым небом!
Извиняюсь,что не перехожу на украинский в компе,так как это требует
времени и умения,а в компе я не сильна,поэтому мне так легче написать-
Спивучий вирш!До побачення!

Марина Рябинкина   17.05.2014 09:51     Заявить о нарушении