***

 Від тебе тхне пастеризованим молоком.
 Єдиний друг чека за вікном.
 Із свого сумління пускає коріння,
 Чекай мене вічність. Пардон.
 Ніким не займані несерйозні думки
 Вже місяць не мають чіткої мети.
 Цнотливе тіло не розправи хотіло,
 Вдягни мою совість. Бігом.


Рецензии