Foje iris dinosauro

Foje iris dinosauro
Kaj renkontis li kentauron.

Kiel pano kaj butero
Ili kunpusxigis vere.

Dinosauro tre ektremis,
Al okuloj li ne kredis.

Ankaux timis la kentauxro:
- Dio! Savu min! Kosmaro !

Sed ekflugis drak' modesta
Kaj formangxis ambaux bestojn.

Cxar la drako pirofora -
Estas besto ciovora.

Подстрочко

Шел однажды динозавр,
И повстречал он кентавра.

Как хлеб и масло
Столкнулись они, это правда.

Динозавр  сильно задрожал
Глазам он не поверил.

Также испугался кентавр:
- Боже! Спаси меня! Кошмар!

Но прилетел скромный дракон
И съел обоих зверей,

Потому что огнеопасный дракон -
Тварь всеядная.


Рецензии