У камiнних джунглях

* * *

У камінних джунглях
Вугільного пласта
Зблискують вогники папороті
Приходять люди
І щастя опадає їм до ніг
Звивається димом
Над пірамідами породи

У спорожнілих лавах
Бува застогне
Недобитий динозавр
І в серці
Списаному на пенсію
Ще до твого народження
Заскрегоче допотопна кліть

Вона знову підніме на-гора
Твої білі зуби і червоні очі
Що блукатимуть у камінних ночах
Самі собою


Рецензии