Перший раз у перший клас!

Перший раз у перший клас
Йдуть Світланка і Тарас.
У руках букети квітів,
Лиця їх промінням світять!
А за ними слідом йдуть
Їх батьки, сумкИ несуть!
У портфелях букварі,
Олівці, гумкИ, ручкИ,
Зошити в клітинку,
А на них картинки!
Хоче хлопчик букви вчить,
Щоб читать книжкИ уміть!
Бути вчителем, як тато,
Після, щоб другИх навчати!
Свєта хоче, як матуся,
Буть в реставраційнім крузі!
Або просто інженером,
Будувать свою кар'єру!
Тож спішать мерщій до школи,
Щоб почути перший дзвоник!
   


Рецензии