Дорога рому...

померла я  бачиш, померла...
холоднії в мене долоні...
лиш тіло живе ось тут поряд..
душа лиш розбита тобою....
ти мабуть веселий там вдома...
а я залишаюсь собою..
і сльози не ллются від рому..
душа лиш потерта весною...
і знову веселе обличчя...
і посмішка лагідна знову..
втомилась я все зображати
натягнуту добру основу...
Втомилась чекати появи...
на щастя чекати втомилась..
я тут не заради слави...
на волю душа просилась...

18 декабря 2009


Рецензии