Вулицями мiста...

Стихотворение на украинском языке.

Вулицями міста…

 Усміхаються вулиці міста.
 Дощ чи сонце, чи хмура негода…
 Шурхотить розмальоване листя.
 Грає музика міста й природи.

 Плями листя лежать на доріжках.
 Надвечір’я торкається вулиць…
 Промінь сонця ковзнув по моріжку.
 Промінці ледь помітно всміхнулись.

 А по вулицях мрії блукають.
 Заглядають у двері і вікна…
 Вони настрій мрійливий шукають,
 Що давно вже в минулому зникнув.

 І замріяних поглядів менше —
 Не співають птахи у неволі.
 А без мрій просто рухатись легше.
 І блукають загублені долі.

 Та спустились до міста сузір’я.
 Кольори, рухи, погляди, звуки…
 Танець світла війнув по подвір’ям.
 Ми до мрій простягаємо руки.

 Знов на вулицях листя і квіти.
 Промінь сонця заграв на кларнеті…
 Чиста музика — осінь і літо…
 І новий поворот у сюжеті.


Рецензии