Шкiльна пора

Вже настала осінь золота,
Листя жовте і червоне всюди,
Осінь стелить килим, всіх віта,
Навкруги радіють діти й люди,
Дітвора йде в школу, всі сміються
Всім кортить побачить вчителів,
Але все бажання пропадає,
Коли знов навчання йде потік...
Хочуть всі канікул, щоб не вчитись,
І щоб можна було довго полінитись
Але потім ми відчуємо навчання смак.
І полюблять школу всі, хіба не так?!


Рецензии