Барв нкове коло

Посміхнулося в небі сонечко ясне,
Обігріло знов землю, друзів і мене.
Одягли поля веселковий поясок,
Колихнулося синє море із квіток.
Пр.
Гей,гей – барвінкове,
Гей,гоп – дружнє коло,
Всі до нас ставайте,
Серце відкривайте.
Це наша країна,
Рідна і єдина.

Хай завжди шумить друзів море-океан,
Подолаємо разом шторм і ураган.
Хай сплітаються павутиння добрих слів,
Щоби кожен з нас друга вірного зустрів.
Пр.


Рецензии