М стере президент

В небі зійшла зоря,
Тануть в росі поля,
Все це – твоя земля,
Одна, єдина.

Треба змінитись нам,
Щоб зберегти цей храм,
Богом дарований храм,
Як чудо із чудес.

Пр.
Містере президент,
Як врятувати нам планету
Від безповоротних змін? (Лихих змін)
Страшних змін.
Містере президент,
Як розірвати ці тенета,
Як землю піднять з колін.

Як врятувати світ,
І зберегти від бід
Наших дітей від бід,
Від зла, зневіри?

Господи, збережи,
Шлях вірний підкажи,
Кожному в серце вложи
Надію і добро.

Давайте спробуємо скласти план як зберегти нашу планету і зупинити це безумство?
Ми прийшли на цю землю, щоб жити, працювати, розвиватися, творити. Але ніколи не забуваймо, що кожен із нас — невід’ємна частинка природи. Нам треба вже сьогодні задуматись, і навчитися жити на цій планеті.


Рецензии