У чому сенс буття?

У чому сенс буття?
У тому, щоб любити,
Щоб кожен день дивитись в небо,
У хмарах, щоб в думках, блукати...

Впустити щоб метеликів у плоть,
Щоб мріяти, любити знову й знов
Щоб тим наркотиком наповнювати кров,
Наркотиком, потужним, що називається любов...

Щоб розум задурманить почуттями,
Що будуть мучать і утілювати мрії.
Ті мрії, що були лише думками
Та чорне, що заміниться на біле.

Потрібно жити, необхідно, чуєш???
Відкинь ємоції сумні та негативні.
Я бачу, вірю, знаю, що сумуєш
Та ти живи, адже є друзі вірні.

Ти музикант своєї долі, диригент.
Ти є поєт свого життя, вільної форми
Скульптор своєї мрії головної,
Ти незвичайна, виходиш ти за норми.

За норми, що встановлює те стадо,
Що є людьми безвільного народу.
Тобі кричатимуть одвічне "Браво!"
Ти незвичайна, і тому чудова)


Рецензии