На небi мiсяць

На небі місяць золотАвий,
Цілує лЕгінь кучерявий,
І мерехтять яскраво зорі,
А він покликав мене в гори
І нескінчЕнно стежка в'ється,
А моє серце б'ється, б'ється
     Там , під горою, десь далеко
     Висока і струнка смерека
     Вона все бачила і чула
     Та, мабуть, все уже забула
Прокинувшись, вставало сонце,
Світило в кожнеє віконце
І заглянУло під смереку,
Що під горою, десь далеко
Своїм теплом нас повінчало
І промінцями уквітчАло
     Додому стежка знову в'ється
     І знову серце моє б'ється,
     А поруч милий мій, коханий,
     Єдиний, серденьком обрАний

25.11. 2010год


Рецензии