Не Дiоген, а скромний кармелiт...

* * *

Не Діоген, а скромний кармеліт —
Дочитую життя немудру книгу.
І відчаю невтримний динаміт
Мене швирга в захмарене індиго.

Розсохла діжка сонця — чим вона
Вагітна?
                Кадуком чи й справді Богом?
...А краще б кмітив зранку дотемна
І світла не шукав поза Порогом.

Там спіє нива, і по ній стежки
Струмками поту чорного стікають.
Й рентгенівськими знімками руки
Чиєїсь —
                грози інколи лякають...


Рецензии
Прекрасно.
Дякую!

Надя Чорноморець   14.09.2012 16:01     Заявить о нарушении