Напiшу

Напiшу я вершык
пра парадак у хаце,
каб быу зразумелы
кожнаму дзiцяцi.
Пра любоу матулi?
Пра каханне хлопца,
каб усе пачулi,
як пяшчотна сонца,
пра надзею, веру
выдумаю казку.
У дабрыню паверу,
здольнасць - калi ласка!
Толькi аб нягодах
я пiсаць не буду...
Розум i свабода
даны на радасць людзям.


Рецензии