У душI багато вIдтIнкIв?

Відповідь  Тамарі Васильєвій
На «Якого  очі  кольору  в  душі».


У душі багато відтінків?
 Знаю  тільки, чорний та білий,
 Бо вона бреде  у сутінках,
 Де відтінки ознака тіла.

 А душа, вона безтілесна,
 Мов примара,мучить ночами,
 І шукає ману небесну,
 Викладає думки словами.

 І в похмуру осінню днину,
 Смуток  в серці, росте барвінком,
 Відшукай у собі людину,
 Розберися з своїм  відтінком.

Перший варіант


У душі багато відтінків?
Знаю два, чорний та білий,
Бо вона бреде  у сутінках,
Де відтінки ознака тіла.

А душа вона безтілесна,
Мов примара мучить ночами,
І шукаємо ману небесну,
На  папері простими словами.

І в похмуру осінню днину,
Коли смуток зростає барвінком,
Відшукай у собі людину,
Розберися з своїм  відтінком.


Рецензии
Как всё верно, Юра!
Человечность в человеке, как и свой оттенок души,
не каждый в себе видит, всё больше в чужое носы суют...
---Спасибо тебе за прямоту, Лара.

Лара Кочубеева   14.09.2012 12:07     Заявить о нарушении