Семенiв день

Семенів день. Ще ледь сіріє.
В росі купаються в’юни...
Мої злиденні сни і мрії,
Прощайте, милі, до весни —

До воскресіння!
                Мов напасті,
Прокинетесь, лиш зійде сніг...
Пірнай, осіннє рвійне щастя,
У сивий росяний моріг!


Рецензии
Сподобався! З ніжністю Марго

Маргарита Метелецкая   14.09.2012 16:55     Заявить о нарушении