В життI одна лиш дIйсна сила...

Відповідь Віктору Кучерук
На  «Чоловіча Доля»

В житті одна лиш дійсна сила,
Це сила щирих почуттів,
Лише вона дарує крила,
Народжує джерела ніжних слів.

Лишень вона вогнем  іскристим,
Уміє душу щастям оповити,
І сповнюю бажанням чистим,
Вірш  для коханої творити.

Всі інші сили в неї у прислузі,
Вона одна мені на світі мила,
Кохання, вам признаюсь друзі,
В житті одна лиш дійсна сила.


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.