Повернутись на паланку...

* * *

Повернутись на паланку,
Вийти з човнів, наче з трун.
Все пропить!
                Коханку-бранку
Проміняти на тютюн.
Ну не хату ж будувати,
Не заводити ж овець!
               І рида Вкраїна-мати.
               І радіє Бог-отець...


Рецензии