Mi kredas spite kataklizmojn

Mi kredas: spite kataklizmojn
Ordigxos nia fer-epok'.
Forgesu pri apokalipsoj!
Sed... kiel skribi "Ragnarjok"?

Подстрочничек:

Я верю: вопреки катаклизмам
Придет в порядок наша железная эпоха.
Забудьте про апокалипсис!
А... как пишется "Рагнарек"?


Рецензии