Ylnenscakgnyl

Y;l;n en s;cak g;n; y;l
Veya S;z; Bodhisattva.
Karmapa Trinlay Thaye Dorje

01.07.2012. hava s;cakl;;; 40
yer Becske.
B;y;k ;ad;r.

B;y;k ;s; de;er, ama Trinlay
Diyor ki:
- Bu size bir zarar vermez!
Uyan;k hat;rlamak mevcut.
Peki nerede ve kim sen
Siz bu.

***

Bodhisattva,
De;il почивают i;in bir ;eref!
Size ;nemli bir geli;me nitelikleri
faaliyet Buda, Dharma
devam etmeliyiz, her zaman.
Biz gereken t;m
Gece ve нощно dua
;;in yar;n i;in
Yeniden yeniden
Olmas; ;ok do;ru
Дхармовых toplant;lar;
Arkada;lar;n;z ve favori
Nas;l tanr; beslemek.
Size gelebilir
Bu yarg;
Tanr;
Ama inan ;yle de;il
Faaliyet-meli her zaman devam

(Orada birisi Rusya'da fark yok O sadece aptal. Yakla;;k ;eviri)

biz s;rekli ;retilir bodhicitta, ;zveri, ;efkat.

(ve sen, beni soydular ped burada ceza... Yakla;;k ;eviri)

Devam; i;in...


Рецензии