Не люба

Не люба тобi  я, не люба.
Неначе б   на  крилах  летiв.
На серцi  лишилась  зарубка.
Ти  може цього  не  хотiв.

Минають  хвилини  мов  роки,
Без  тебе  безсоння  гнiте.
Глумляться  крикливi  сороки,
 А вiтер  лохмiття  мiте.

Хотiлося  щастя,  утiхи,
З  тобою  ладком  посидiть
I  випити мед  цей  до крiхи,
Кохати тебе i радiть.

Хотiлось  тебе  опiкати,
З  тобою  на  свята  ходить
I  Королевою  стати
Хоча  б на  коротеньку  мить.


Не  люба  тобi  я, не люба.
Неначе б на  крилах  летiв.
На серцi лишилась  зарубка.
А  може  цього  ти  хотiв?


Рецензии
Раиса, а зачем Вы вставляете "1", если украинская буква "i" пишется так же, как английская? (◐‿◐)

Алмак   16.09.2012 21:09     Заявить о нарушении
Спасибо, Алан за подсказку. Не подумала об этом.

Раиса Коренёк   17.09.2012 21:53   Заявить о нарушении