Моему сонечку!

Світить сонечко на небі
зігріває всіх людей
ми його всі відчуваєм
з ним радієм кожен день

знаю сонце є на небі
але є ще на землі
не для всіх воно сіяє
і не всі радіють з ним

сонечко те ти коханна
відчуваю я твій світ
повсякчасно з ним радію
хочь то день, а хочь і нічь

ти для мене найдорожча
найцініша в світі ти
ти частинка мого серця
ти-кохання назавжди!

14.03.2007


Рецензии