Защото съм...

И къде, за бога, ще се скриеш!
Този свят е малък като ден.
Няма нито крепост, ни магия
да те пазят тъй далеч от мен.

Следвам те във сънища и мисли -
чародейна сянка без лице...
Малкият комар възтънко писнал
някъде в самото ти сърце.

И цъфтя край теб четирилистна,
следвам те завой подир завой.
Все едно кога - ще ме поискаш...
Все едно къде - ще бъдеш мой!

Даже Тоя свят да се затрие
в някой ден безумен и суров,
аз на Оня свят ще те открия.
Без проблем... Защото съм Любов!


Рецензии