Burada benden sonra yaz

Burada benden sonra yaz бегало cinsiyet Samara hepsi de;il tabii ki k;t; adamlar ve scammers ben sadece bilmek de;il, kim bu insanlar bilmek ve d;r;st;e s;ylemek istemiyorum onlar bana destekli de;il, daha ziyade sahnelenen gibi bir ;ey psikolojik sald;r; сопляки дурры ;ok farkl; bir ayaktak;m; ve tek temiz bir ;eviri oldu m;sl;manlara de;il разношерстны обезьянам. Onlar прибежали da ;ocuklar Allah';n гонять Samara rus k;pek, ama davrand;m ;ok d;;;nceli посмотришь onlara позлее ve onlar g;zleri daha sonra sadece бормочут Allah B;y;kt;r.
Evet bu senin sevgili favori dili ben sizden ;;rendim Емре merhaba Махмеду da o s;per ajan biz onunla bir araya geldi bu Одесском cafe evet bu onun insanlar onu s;ylemedim de;il t;rk;e de;il ingilizce ve biz рисовали birbirlerine kartpostal karikat;r rus kozlov ve k;nt naif ukraynal;lar ve k;s k;s g;lme avrupal;lar gibi e;lenceli bir o zaman bize Одесе. Te;ekk;rler sevgili arkada;lar ihanet ;nanc;n; ve ger;ekten imkans;z. Bug;n bir araya geldi iki B;y;k D;nya k;lt;r yang;n heykel ger;e;i d;k;m bize hi;bir ;ey i;in воровское i; ;ama;;r;.
Evet ve merhaba Арабу .... O da dua etmek m;mk;n de;il zay;f ve Yaroslavl ve Rybinsk merhaba orada ya;;yor ;ok s;per ajan.


Рецензии