Seize an

Seize an
Sonsuz A;k
Радуй kendini ve beni
Seize an
Ve sen почувствуешь benim b;t;n harika frans;zca
Buket
Ve угадаешь ;ifre o basit Sonsuz oldu;unu sadece Allah Dostluk A;k
Bu gibi tatl; meyve gibi zevk
Biz frans;z t
Bu i;te sonu;...
Смакуй, hail, восхищайся ve hi;bir ;ey hakk;nda orada de;il запрещайся
Bu nefis ya;amak.
Поверья da bilmek sevmek ve ;aka.


Рецензии