Yorum r portaj

Yorum r;portaj
Karmapa Trinlay Thaye Dorje
Hepimiz r;ya hakk;nda refah ve sa;l;k.
Ancak, gazetelerin man;etlerine d;nya ;ap;nda твердят hakk;nda sadece zenginlik ve elde ki;isel ekonomik mutluluk.
Bize nas;l ;evirebilir?!
Zengin ya;;yor o kim vard;r.
Mutluluk sadece getirmekte ve накоплении para.
H;rs - i;te k;k; bug;nk; s;k;nt;lar.
Bu sorunun ;;z;m; e;it olarak her birimiz.
06.07.2012.
Yorum benim.


Рецензии