Breath of autumn

Прийшло кохання подихом осіннім,
Неначе вітерець в мій дім
Як сонячний промінчик ,так пригріло..
Усмішкою в буденний день.
Поглядом щирим всміхнувся так ніжно,
Так,наче все це не дійсність,а сон.
Радість та втіха все так незвично,
Думами й мріями зникло бігом.


Рецензии