Про мову

Моя країно! Ти така єдина.
Твої поля квітучі й мова солов'їна.
Так історично склалося, що ти занепадала,
Як квітка в'янула і знову розквітала.

Та мова, немов нитка, усіх єднала,
І в радості, і в горі нас супроводжувала,
Підбадьорювала у війні, і ми перемагали.
І навіть сильному ворогу ми не склонялись.


Рецензии