Щось незрозум ле

Я інколи хочу писати,
Та що написать, я не знаю.
Так складно, до речі, щось знати...
Інколи складно почати,
Бо все це у небі літає.

В емоцію душу укласти,
Знайти оту свічку натхнення,
Чи, може, то якась пташка,
Що може його украсти,
Літає у серці щоденно?

Є безліч дивних запитань,
Що відповідь їх затаїлась,
Бо ми не маєм таких знань,
Таких не знаємо переживань,
Щоб правда гіркая відкрилась.

Є безліч довгих доріг,
Які ми обираєм щодня,
Як тільки до них ти добіг,
Та тільки ступи на поріг,
Бо далі підеш навмання.

З пустими глазницями,
Закритими вухами,
З пустими зіницями,
Відчуженими лицями..
Вас бачу і слухаю.

Складна ця штука - життя.
З мільйонами стереотипів...
Доходить все до забуття
І викидається в сміття
Пережиток будніх злиднів.


Рецензии