Травма войны украинский

Війна-найтяжча травма Світу,
Хвороба людства на віки,
Свій із своїм і братовбивство,
Навіщо ж люди-ви свої!

Гонитва зброї, людські душі,
Війна забрала радість в нас,
Мене щодня війна так мучить,
Я хочу зберегти хоча б всіх вас.

Немає радості на Світі,
Немає спокою в душі,
Я хочу, щоб раділи діти,
І хочу, щоб жили ви всі.


Рецензии