сни

так незвично помирати в снах
в жалю до себе, зате поряд з тобою
коли засинаєш на сидінні літака
а за секунду всюди паніка та страх

якось до біса важко прокидатися вранці
в пелені жаху розуміти, що жива
усвідомлювати, що пекло можливе як афродизіак
хіба якщо потрапляти туди з тобою

знаю, завтра ми знову помрем рейсом індійських авіаліній
пролітаючи над нью-делі, втрачаючи швидкість
мене такі сни лякають, та скоро звикну
я хоча б в лапах Морфея здійсню свою мрію

може, таки не намарні ті уявлення ідеального життя перед сном
про відпустку з тобою на гімалайські простори
перельоти лоукостами із Камбоджі до Делі, ніби додому
така лякаюча і смертельна наша amore


Рецензии